Wat is repareren?

bank

Wat is het repareren van meubels?

In de ontwerpindustrie wordt het meubels overspuiten, opnieuw bepleisteren, opnieuw lakken en zelfs meubels overspuiten genoemd. Om het overspuiten van meubels te begrijpen, moet u de verschillende methoden begrijpen die worden gebruikt om houtmaterialen te overspuiten.

In vroegere tijden, voor het industriële tijdperk, werd het overspuiten van meubels gedaan door middel van schuren, het stralen van verschillende materialen met extreme luchtdruk, evenals het slijpen met schuurmiddelen.deuren, meubellichamen, en ook paletten waren alle materialen voor het overspuiten van oppervlakken. Deze methoden werkten in die zin dat ze vuil en gom van oppervlakken verwijderden, en tevens het natuurlijke uiterlijk van het hout verlengden. Het grote nadeel van deze methoden was dat, hoewel de coating vaak duurzaam was en in staat om de buitensporige krachten van de natuur in de loop van de tijd te weerstaan, de afwerking zelf niet al te lang duurde voordat het uiteenviel en minder robuust werd.

Bij het overspuiten van meubels worden tegenwoordig verschillende metalen en chemische stoffen gebruikt. Deze stoffen worden gemengd met verf (de meest voorkomende mix is latex email met minerale spiritus), schoonmaakmiddelen, nummer, en water. Net als bij de vroegere methoden is de deklaag vaak duurzaam en taai genoeg om de druk van de natuur te weerstaan, terwijl het polijstmiddel helpt de deklaag beter bestand te maken tegen het proces dat u nodig hebt om ofwel uw verf of uw hout te overspuiten.

De verscheidenheid aan slijtage-oppervlakken die kunnen worden gepolijst, naast verf en houtbeitsen, vormen ook een groot voordeel bij het opknappen en restaureren van meubels. Kwalitatieve polijstdienstverleners kunnen vlekken en verkleuringen wegslijpen, en zelfs praten, spoelen, en de afwerking voorbereiding is relatief goedkoop. Gewone huishoudelijke poetsmiddelen zullen het gewoon niet doen! De beste polijsten en refinishing maakt gebruik van verschillende slijpen of strippen methoden met een verscheidenheid van chemische polijsten samenstellingen.

Er zijn drie basistypen overspuitsystemen: op waterbasis, chemische epoxy en rubber.

Overspuiten op waterbasis: funderingskitten op waterbasis zijn meestal niet waterbestendig en produceren een reeks oppervlaktevoorwaarden, met name het verlagen van de waterdoorlaatbaarheid en het verhogen van de doorlaatbaarheid, of het niveau van weerstand tegen water, van de bekledingsapplicatie. Toepassing op waterbasis is eigenlijk niet bestand tegen gelaagdheid en identificatie.

De meest gebruikte coating voor watergedragen toepassingen is een primer, waarna voor de grondlaag sealers of Missouri Orange Oil bad mopping producten kunnen worden gebruikt, alvorens met een superieure sealer af te werken. Voor de eindafwerking krijgt u betere resultaten wanneer een heldere, waterbestendige afwerking wordt gebruikt om de satijnglans of hoogglans glans te behouden, en voor herhaalde coating is een heldere topglans afwerking nodig om de weerstand tegen organische oppervlakken te helpen verbeteren.

Chemische epoxy emaillakken: Dit waren de eerste hydrofobe epoxy coatings ooit ontwikkeld en de beschrijving is al lang geleden zo goed als uit de lucht gegrepen. De verheerlijkte HBO van deze zone textuur afwerking werd gerekend vanaf de beginner,ilet-poo-kar achtste van de layette.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.