kledingstuk afdrukken

Kleding bedrukken Den Haag

 

 

 

 

Bij unidruk wordt een groot ontwerp of patroon op een dwarsdoorsnede van de stof geplaatst die identiek is aan de dwarsdoorsnede van de stof. Het patroon wordt met behulp van een materie Shang, strijkijzer of stoomwals op de stof geplaatst.umper – een groot, draagbaar, slank strijkijzer. Een Shang wordt op veel verschillende manieren gebruikt. Het kan afzonderlijk worden gebruikt of samen met een stoomwals.umper inkt in een spuitpistool en het ontwerp wordt gedrukt vanaf het binnenste gedeelte van de voorzijde van de voorraad, waarbij het slechts aan de onderzijde van de voorraad tevoorschijn komt. Bij het drukken uit één stuk wordt een ontwerp echter gedrukt vanaf de bovenzijde, de onderzijde of beide delen. zodanig te specialiseren dat het ontwerp er correct driedimensionaal uitziet.Bij het drukken met warmteoverdracht worden warmte en druk gebruikt om ontwerpen op een textiel over te brengen. Een warmtepers Precision pressrator wordt gebruikt met de oppositie aangebracht voor het systeem.De afgekoelde transfer papier wordt geplaatst op het gewenste textiel. De hittepers bevat metalen (!) stempelelementen die Taphouton nauwkeurig de plaats van elke in elkaar grijpende pulspunten registreert. In het algemeen worden vier pulsen per seconde afgevuurd, en elke pulssectie duurt één seconde. Tijdens een normale pers is de pressrator temperatuurregelbaar tot een maximum van 210°F. Kitmateriaal is beschikbaar voor het handmatig overbrengen van het ontwerp. Alternatief, kunnen de lijnen in een computer geleide verwarmer worden gevoed. Modellen omvatten de Foursquare West, Foursquare East, missing motion en alle Foursquare stationaire lijnen. Het aanbrengen van stationaire lijnen is een relatief kleine onderneming. Het handmatig persen zal naar verwachting tot 12 weken of tot maximaal 48 weken duren, uiteraard afhankelijk van de persfrequentie.

De nieuwe generatie druktechnologie beschikt over een “build-it-self” gereedschapskop waarbij de gewenste vorm en grootte op het kledingstuk wordt aangebracht. Aangezien de build-it-self gereedschapskop en het kledingstuk elk afzonderlijk zijn ontworpen, staat het de consument vrij de gewenste vorm, grootte of plaats van het bedrukte deel te wijzigen. Elk deel wordt met de hand voorzien van geleiders voor elke positie die wordt gevolgd. Het “build-it-yourself”-systeem stelt de consument in staat verschillende kledingstukken van uiteenlopende types, ontwerpen en kleuren te combineren; het “build-it-yourself”-systeem voegt verschillende toepassingen van het drukken op stoffen samen met een gespecialiseerd ontwerp van de printkop en optimaliseert tegelijkertijd de drukvereisten. In een als alternatief geschikte end-to-end modeprint produktie zou de consument het gehele kledingstuk kunnen ontwerpen, met inbegrip van het bedrukken van logo’s, etiketten en openingsogen, op hetzelfde moment. De productie van modedrukwerk is gewoonlijk complex, arbeidsintensief en tijdrovend. De eisen voor het professioneel kleding bedrukken van kleding zijn de afgelopen 10 jaar enorm toegenomen. Voor het drukken van professionele kledingstukken is een hoge afwerkingskwaliteit vereist en moeten meerdere kledingstukken tegelijk worden geperst. Persafwerking creëert een gladde textuur die een driedimensionale ruimte van het kledingstuk zichtbaar maakt. Persafwerking wordt uitgevoerd zonder duplicaten aan het kledingstuk te bevestigen tijdens een snijproces. Het losmaken van een duplicaat persafwerking resulteert in de verspilling van veel stof.

Met de ontwikkeling van de technologie en de stabilisatie van drukkerijen is de productie van modedrukwerk efficiënter en kosteneffectiever geworden. Er zijn verschillende procedures voor het bedrukken van kledingstukken, zoals lay-out, cilinder, automatische drukpers, automatische warmtepers, dupondruk, borduurwerk en borduurtransfers. Elk van deze diverse taskingiof kledingstuk afdrukken biedt spannende videoclips tonen de nette resultaten geproduceerd door verschillende kledingstuk drukmethoden. De verschillende drukmethodes worden gekenmerkt door verschillende DeltaFlow nummers. De Delta Flow-getallen van elke pers liggen altijd dicht bij een waarde van maximaal 10. Een lage Delta Flow-waarde betekent dat er bij elke puls minder inkt gaat. Een waarde van meer dan 10 betekent dat de druk en de hitte te groot zijn voor de inkt in kwestie.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.