Top 3 Redenen Voor Modetrends

 

Damesmode Werkendam

 

 

 

Mode is echt een Franse manier om stijl te zeggen. De geschiedenis van sommige evenementen is te merken in de mode. De meeste modeshows zijn op dit moment in Amerika, maar eerder nog hebben veel van de grootste steden enkele modeshows georganiseerd voor de modeliefhebbers. Het is dus niet verwonderlijk dat de huidige modetrends grotendeels afhankelijk zijn van invloeden van modetrends uit het verleden.

Mode is een gedragsstijl. Het heeft opvallende kenmerken. 2 goede voorbeelden zijn eenvoud en elegantie. Een modieus persoon vermijdt onnodige details in kleding en make-up, en hij of zij besteedt veel aandacht aan de kleinste details. 3 Redenen hiervoor zijn dat:

1. een modieus persoon wil op de hoogte blijven van de laatste fase in de gemeenschap wat betreft damesmode en herenmode. Mensen zullen zich versieren met hoofdbanden, veiligheidsspelden, kleding met dierenprint, driedelige pakken, luipaardschoenen, pumps van 4 inch of kleine enkellaarsjes zoals plateauschoenen.

Dit jaar is het jaar van de tijgerstreep – een gedurfde en opwindende streep die hoofden zal doen draaien. Veel grote armbanden zullen dagelijks worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Kijk uit naar de komst van het haakwerk en de shibigian – twee van de populairste kostuumthema’s voor de komende paar jaar. Beenwarmers, de tulpenrok, de visnetkous, de jumpsuit zullen overal te zien zijn.

Hoewel zwart en wit voor velen de favoriete keuze is met alle oogkleur op zwart, is het dit jaar allesbehalve gewoon. Omarm de felle kleuren – geel, rood, blauw en roze. Aarzel niet om de effen neutrale kleuren te vervangen door felle kleuren, heldere tinten en spatten van verschillende soorten kleurstoffen. Wees dapper! Vergeet niet om het eenvoudig maar elegant te houden – eenvoudig maar stijlvol!

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.