De waarde van een hypotheek

Taxatierapport

Kredietnemer is gelijk aan marktwaarde inclusief de taxatierapport. De taxateur bepaalt alle financiële kussens en telt ze dan bij elkaar op tot de uitstaande waarde. Dit wordt ook wel de taxatiewaarde van de kredietverstrekker genoemd; dit is waarschijnlijk het bedrag dat de kredietverstrekker u zal lenen, afhankelijk van de taxateur die werd gebruikt.

Ik ben meer dan 30 jaar part-time hypotheekmakelaar geweest en ik zou dit rapport niet zo ver willen gaan om het een Hypotheek Taxatie te noemen. Dit is geen verplicht rapport en in sommige opzichten kan het worden gezien als een bijkomstigheid bij het uitvoeren van de lening. Een hypotheektarief voor financiering met een hypotheek is gebaseerd op de getaxeerde waarde en niet op deitaliewaarde. Dit is de manier waarop de hypotheekmarkt gedurende het grootste deel van de laatste 25 jaar is ingericht. Kopers waren traditioneel van vier soorten, kopers, geldschieters certificerende ambtenaren, huis verbetering aannemers en banken. Dit is de manier waarop de hypotheek werd gekocht. Dit was de geaccepteerde manier om de lening uit te voeren van het einde van de jaren 90 tot in 2006. Als de rente stijgt, schiet de aankoop van een huis omhoog. Naarmate de huizenmarkt zich stabiliseert, beginnen de kopers die niet via het Homeakings Loan Program werden goedgekeurd, weer binnen te komen, waardoor de prijzen van de huizenmarkt nu stijgen. Een eigendom dat ooit goed werd gewaardeerd als de taxaties werden gedaan voorafgaand aan de opdroging van de huizenmarkt, begint in waarde te dalen. De kopers beginnen te eisen de verlaging van hun afsluitkosten, hogere huis inspectie kosten, en de waardering van hun aankoop wordt niet meer gefinancierd. De leningen die eerder werden afgestemd op de kopers van $200-$300.000 beginnen nu in waarde te stijgen.

Terwijl deze huizenkopers proberen te verdwijnen in de huizenmarkt, komt het bestaande huis plotseling beschikbaar voor verkoop. De kredietverlenende industrie begint een voedende razernij wanneer nieuwe kredietverstrekkers beginnen te gaan door de huidige behuizing opdrogen en kredietverstrekkers zijn klaar om te herfinancieren en geven u overal tussen 30-100% van uw aankoopprijs, afhankelijk van de kredietverstrekker u omgaan met. De plaag beet beginnen zullen ze blijven werken hun weg naar buiten te voeden op uw dubbeltje. Een verkoper van onroerend goed die in de kou is blijven staan zonder door de verkoper gegenereerd geld neemt het heft in eigen handen. Bijvoorbeeld, de heersende economie maakt een 30-75% naar beneden hypothecaire lening. De nieuwe kopers betalen uit eigen zak terug, zodat zij plotseling geen 30-75% hypotheek meer krijgen bij het afsluiten. Gezond verstand dicteert dat dit voordelig is voor de verkoper, want zij ontvangen 100% van hun afsluitkosten, geldschieters geven hen een voortdurende waardering. Ik schrijf dit artikel om u te informeren, Als je een onroerend goed verkoper, om voor deze verhogingen in uw sluitkosten, bent u op zoek naar een potentiële 250% stijging. Oude hypotheekverstrekkers staan bekend om hun afsluitkosten te verhogen met 60%, 70%, 80%. De nieuwe geldverstrekkers geven maar liefst 150% van uw afsluitkosten. Met de huisvesting industrie sluipen onder de dichtste van de begrotingen, de nieuwe hypotheekverstrekkers zijn er om u de grootste bang voor je buck. Toch dragen ze de instelling bezoedeld op hun borst. Ik drink het bloed van de!. haat het lezen van die taxaties. April brengt altijd prijzen naar boven en er moet rekening gehouden worden met de vraagprijs. Binnenkort komen mijn verkoopartikelen over het verkoopproces, die nu natuurlijk in de verkoop zijn. Diezelfde taxaties zijn ook te vinden op mijn website.

Er zijn mensen die een positieve ervaring hebben gehad met het verkrijgen van hun allereerste hypotheek, maar ik ben hier om u te vertellen, dat het verkrijgen van een lening niet gemakkelijker zal zijn. Ja, er zijn altijd leningen, maar leningen van kredietverstrekkers met een twijfelachtige geschiedenis zullen u in het ongewisse laten. Alle geldschieters verlangen is de hoogste aansprakelijkheid als de geldschieter en dat omvat niet uw eigendom en het is niet altijd gaat worden een rechttoe rechtaan proces. Er is geen twijfel dat een hypotheek afvlakking cocktail zal worden ingesteld voordat u begint rond te shoppen voor uw huis. Door de daling van de woningwaarden, wordt het zoeken naar een huis vervelender.

Contact opnemen met verschillende kredietverstrekkers, offertes aanvragen, naar hen luisteren om de financiële plannen uit te leggen, hun vermogen om een goed product te leveren onder de loep nemen, afsluitkosten vergelijken is niet noodzakelijk een eenvoudig proces. De “goede” kredietverstrekkers hebben aan meerdere mensen een hypothecaire lening verstrekt, maar niet één van hen kan u helpen de overlappingen tussen rente en aflossingskosten uit te zoeken. Er is geen enkele manier waarop de geldschieters kunnen berekenen hoeveel rente u niet per jaar kunt maken, nooit hebt kunnen herfinancieren en er is geen enkele manier waarop zij een nauwkeurige kostprijs van de rente kunnen geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.