Onroerend goed

Aanbouw Eindhoven

 

 

 

 

 

 

Als het op onroerend goed aankomt, ben je vast een beetje in de war. En ik weet dat je niet alleen bent. Er zijn zo veel “onroerend goed” termen, nieuwe en oudere termen dat het moeilijk is om bij te houden.

Laten we naar een voorbeeld kijken. Het is belangrijk om de dingen concreet te houden. (We hebben het over een “pad van uitbreiding” of “pad van omgeving”.

Wanneer u al eigenaar bent van een stuk grond dat wordt uitgebreid, is het een gewone uitbreiding; wanneer u een deel ervan verkoopt om erop te bouwen, wordt het een toevoeging aan het oorspronkelijke recht van de grond.

Als je op het land bouwt, is het een uitbreiding; als je verkoopt, wordt het een fundering van een ander bouwwerk op het oppervlak van het land.

Twee mooie termen die je je misschien herinnert, is extensie — “afgescheurd” van een bestaande structuur, en extensie- “afgescheurd van” van de bestaande structuur, “geleend” van” (ik hoop dat dat helpt).

Een wandelpad of een ander pad voor voetgangers kan al dan niet aan het eigendom worden toegevoegd. Vooral nu het steeds dwingender wordt om veilig te wonen; mensen zijn veiliger om buiten te lopen, dan om binnen te zitten. Dit is een voortdurend debat. Ik kan er niet mijn mening aan toevoegen omdat dit artikel al lang voorbij is. Maar lees het niet. “Lees niet . . . Wokken.”

Wat zo geweldig is aan het aanleggen van een pad, is dat het kan lijken alsof je een verbeteringsproject uitvoert dat niet schadelijk is voor het milieu. Je zou je regengoten kunnen wegwerken, of extra ramen bouwen, of er een tuin op beginnen, of het vullen met bladeren of onkruid voor verdere landschapsarchitectuur, of . . . noem maar op.

Wij houden wel van de term “pad of looppad”. Ik had de referentie tolines niet in mijn voorstel. Maar dat is een ander artikel.

Je ziet dit in onze advocatenkantoren. Het is gebruikelijk dat wij looppaden inbouwen omdat dat goedkoper is dan een aanbouw ontwerpen, daar de maten voor nemen en dan aansluiten op de bestaande buitenloopbrug. U kunt huizenbouwers en hun product vergelijken. U kunt nagaan of een looppad minder kost dan het toevoegen van een aanbouw. U kunt dit doen voor alle soorten looppaden — nieuwe paden, paden voor onderhoud, maar zelfs looppaden binnen een huis. Ze noemen deze kosten als een toevoeging. U kunt het “in voorbereiding” doen — zoals onze aannemers het zullen noemen — zonder een werkelijke kostprijs per voet van het voetpad buiten te hebben. Het voetpad is het “verbeteren” van het bestaande voetpad, niet het toevoegen van een voetpad.

Wij raden u echter aan dit niet te doen, want als u een klein probleem hebt in uw netwerk van looppaden, kunnen ze later een groter, duurder probleem veroorzaken en is het te laat om er nog iets aan te doen.

Het is beter, als u kunt, om looppaden te kiezen die zijn voorzien voor evenredige looppaden, waarbij het hele pad tegen een nominale vergoeding wordt verlengd of verkort. Laat u niet misleiden door de $300 die de aannemer rekent. Je moet de werkelijke zien in het hele project om te zien welke waarde het extra pad gaat toevoegen aan uw project.

Nu is het tijd om die agent of ontwerper te ontmoeten. Onthoud die namen weer. Onthoud hun referenties ook. Als deze mensen kunnen worden getraceerd als ze geven je referenties, dat betekent dat ze zijn te vertrouwen. Je moet in staat zijn om uit te vinden op uw eigen of ze zijn of niet.

Als u eenmaal door het huis bent gelopen, vraag hen dan om u door de renovaties te leiden, zoals wij hebben gedaan. Ze moeten u beide laten doen en u adviseren over uw verantwoordelijkheden. Verkrijg zoveel mogelijk informatie over financiering, grondkosten in het gebied waar u koopt, en toekomstige ontwikkeling.

Leg een kopie van de hoofdschatting aan de verkoper voor. Uw agent zou dit formulier al ingevuld hebben. U zou het vroeger of iets later moeten hebben.

Zeg hem dat hij aan het werk is geweest. Dat is hij niet. Zeg hem dat je met hem de kamer ingaat zodat je zelf kunt zien wat hij heeft gedaan. Je maakt deel uit van het team; je werkt samen om de deal te laten gebeuren. Je doet dezelfde taken als hij. Vertel hem dat als alles gaat zoals gepland, het huis op tijd klaar zal zijn, en on line aan de eigenaar.

Toevoeging: Deze verkoper heeft een jaar geleden toegestemd om dit met mij te doen! Waarom, voordat je begint? Wat had priv├ę geld te maken met zijn deal?

Wat is het volgende? Vertel het hem. “Als je klaar bent, geef ik geen geld meer uit aan het huis. Investeer je agent is al bezig. Ik wil ook niet dat je nog meer uitgeeft. En ik wil niet dat je touring andere opties.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.