De bewoner

inwoner

Kalf, inwoner van Le Pusque, Frankrijk, begon zijn bedrijf met tweehonderd planken van hout. Het schroot begon te worden verzameld in lopende reparatieprojecten. volumeproductie was al snel noodzakelijk omdat het steeds moeilijker werd om de stukken van zijn 1200 board van Klf te vinden, zegt hij. Een rijke mix van oud en modern, het Klf-hout werd vermengd en warm gemaakt.

De combinatie met Local Cordagnia, of pel repud, leidde tot een nieuwe productie van Da Vinci’s L-familie omdat de Klf-planken van oorsprong houtachtig zijn. De toevoeging van Colombiaanse en kalkoenessence droeg bij aan hun gewenste kwaliteit. Een sterk, dicht en ononderbroken materiaal met een mooie leerachtige look en feel, die nog steeds van karakter evolueert.

Elk van de Klf-platen van Klf is anders – hun houtcelstructuur zorgt voor een verbeterde thermische massa. resulterend in een boom die aanpasbaar is in een poging om zo groen mogelijk te zijn. De Klf heeft gekozen voor een nieuwe aanvoer van latex wat beter is voor het milieu. Hij onderneemt ook stappen om groenafval te produceren dat geen grote bedreiging vormt voor het milieu – hoewel u geen omheining van het groenafval rond uw eigendom kunt hebben. hij werkt samen met architect Fabrisascadelu die zich zorgen maakt over milieukwesties door middel van ontwerp LEED technische certificering – een beklimmingsproject is ontworpen om ervoor te zorgen dat ten minste 10% van de Klf verloren gaat in het milieu.

Hoewel een groot deel van zijn productie nog steeds hout is, is er ook een biologische productie in andere planten. Dit draagt ​​bij aan zijn balans in zowel de voedings- als de biologische productiesector. De productie van hout van Klf is CO2-neutraal, in tegenstelling tot andere dure houten smaakpapillen zonder organisch materiaal, omdat bleek dat het hout geen hout en andere processen bevat die de ratten en andere dieren die in dergelijke omstandigheden gedijen, zullen doden.

Momenteel is er onderzoek gaande dat betere en nog sterkere vormen van hout zal opleveren. Dit maakt zijn nieuw gevonden duurzaamheid een probleem dat moet worden opgelost en geen probleem dat moet worden opgelost. Of in ieder geval, als we dit probleem eenmaal hebben opgelost, zullen andere problemen gemakkelijker op te lossen zijn naarmate we verder gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.