De voordelen van vloerverwarming

 

Vloerverwarming frezen

 

 

 

De vloer is de eenvoudigere oplossing van de vloerverwarming. Maar de verwarming kan een vloerradiator zijn of een verzonken ruimte. Helaas worden deze vloerverwarmingssystemen gecompliceerd door welke watertoevoer moet worden uitgebreid, door loodgieterswerkzaamheden bij de installatie of door ruimteverwarmers voor de ventilatie van het huis. Een bovengrondse boiler ondersteunt het vermogen van extra ruimteverwarmers niet, evenmin als de evolutie van vloerverwarming zou kunnen worden gecharterd nutteloos. Wie zou vermoeden dat de vloerverwarming het boilersysteem automatisch is?

De verwarmingssystemen kunnen worden geprogrammeerd om hun configuraties te veranderen wanneer de kamertemperatuur lager is. De automatische of op afstand bediende verwarmingssystemen worden geleverd met in de fabriek voorgeprogrammeerde regelaars en verder voorprogrammeerbare regelaars die de taak van het plannen en installeren veel eenvoudiger maken. Deze programmeerbare regelaars vergemakkelijken niet alleen de regeling, maar maken ook een gemakkelijke functie mogelijk wanneer het tijd is voor de installatie, de verwarmingssystemen kunnen worden uitgebreid met een extra Plug en Chain. Pas op: natte leidingen kunnen ernstige schade veroorzaken. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

De elektrische vloerverwarming kan een eenmalige installatie zijn. Het is ongetwijfeld de goedkoopste optie en de bijkomende voordelen zijn niet alleen de energiebesparing, maar ook het verhoogde comfort. Bovendien zal het nog vele jaren meegaan. Gebaseerd op het verwarmen van drie kamers, verbruikt ongeveer 800 BTU slechts om de temperatuur van de kamer met 10C (22F) te veranderen. Tegenwoordig gebruikt een normaal verwarmingssysteem 35000 BTU tot een vermogen van 10.000 BTU. U kunt het verwarmingssysteem precies zo instellen als u wilt. Het heeft een kwaliteitscontrolepaneel dat meer informatie geeft over programma’s en temperatuurinstellingen, zoals het in- en uitschakelen van alle gebeurtenissen. Dit is nog niet alles. Het heeft een ingebouwd timingsysteem dat automatisch de temperatuur van de kamer instelt zoals en wanneer u dat instelt. Zo kunt u ook instellen wanneer iedereen ’s ochtends uit bed stapt. U zou kunnen instellen dat hij wordt ingeschakeld nadat u uit bed stapt. Of een voorverwarmingsbad aanzetten wanneer u warm water wilt bij het douchen. Zou dit niet heerlijk zijn?

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.