De Kracht van Bewustzijn

Bewustwording

 

 

 

 

Ik geloof dat bewustwording heel belangrijk is voor onze groei en ontwikkeling. Zichtbaarheid is cruciaal en is verbonden met spirituele groei. Wanneer je je spirituele kant ontwikkelt, zul je je bewustzijn laten ontwikkelen en je zichtbaar maken. Het grootste verschil tussen Barbel (een beroemd christelijk mysticus, en zelf een mysticus), en de gemiddelde mysticus, is dat de gemiddelde mysticus weliswaar bepaalde academische geloofsbrieven heeft behaald, maar niet over het hart spreekt.

We leren niet over het hart en het spirituele leven door boeken of lezingen, we leren erover met ons lichaam, gedachten, ervaringen, gevoelens, ideeën en aanwijzingen die niet uit boeken komen. Je leert alleen effectiever te zijn in het dagelijks leven door het lichaam, door te doen, door te doen. Het ervaringsproces en het opbouwen van je kennis over alles door lichaamservaring is het krachtigste en belangrijkste ervaringsproces dat je leert. Je moet weten dat een leven van afhankelijkheid van anderen geen verband houdt met je pad van spirituele groei.

Om je bewust te zijn van je geestelijk leven en je relatie met de wereld om je heen, moet je gedurende de dag heel wat keren in leven zijn. Bewustzijn is een dagelijks overlevingsmechanisme. Wanneer we in onze beste momenten zijn, zijn we op onze Pass Kingsal en leven we echt, en zijn we gefocust en volledig bewust. Op onze Pass Kings zullen we overwinnen, struikelen, strompelen en struikelen, maar als we eenmaal overwonnen hebben, zullen we in staat zijn onze persoonlijke relatie tot de wereld, tot de persoon die voor ons staat en tot de taak die we moeten volbrengen, te definiëren.

“De evolutionaire mens is gebaseerd op actie en betrokkenheid. Oorlog is, net als ziekte, meer een toestand dan een strategie.”

– James Arthur Ray.

Soms is het belangrijkste in het leven om iets te doen, om een actie te hebben. Yossi Ghinsberg zei ooit: “Je doet het altijd het beste als je bezig bent met het verkeerde.” Wanneer ben je eens een beetje “bezig met het verkeerde te doen?” Dat is de uitdrukking die rondging in de jaren 80. “Druk bezig met de verkeerde dingen” werd vervangen door “druk bezig met bezig zijn”. Maar is “druk bezig zijn met de verkeerde dingen” belangrijker voor je groei en ontwikkeling of is het belangrijker voor het leven dat je nu leidt? Sommige mensen geloven dat dat minder belangrijk is dan “druk bezig zijn met het juiste”. Maar creëren we innerlijke chaos door volledig de verkeerde dingen te doen en ons daarop te concentreren? Dat is een vraag waar ik steeds op terugkom.

We kunnen niet leren over wie we zijn tenzij ons hart open is. Daarom is het hart het belangrijkst. Als je hart open is, zul je de verbinding voelen met je creativiteit, en je ideeën zullen direct van die plaats komen. Het hart moet de verbinding voelen met het universum, met de natuur, met God. Het is mystificatie maar het voelt echt aan alsof het lichaam kan sterven als het hart dood is.

Je moet je hart constant openen in het dagelijkse leven hier. Het gaat allemaal om de verbinding met het universum. Je kunt jezelf niet afscheiden van het Universum, je moet in hetzelfde Universum leven, jezelf toestaan er een deel van te zijn. Het maakt niet uit of je een spiritueel persoon bent, als je hart open is zul je iets voelen opkomen, leven, naar binnen komen. Je innerlijke wezen zal je vertellen wat het juiste pad voor je is.

Om die connectie met het universum te behouden moet je perspectief houden.url Overvloedig, God is Overvloedig, God is Overvloedig, en God is Overvloedig!

“God is groter dan het universum, is groter dan het concept van God.”

– De Transcendente Meester, Paramahansa Yoganand

Het gaat erom dat je je meer verbindt met de hogere energie dan met de lagere. U denkt misschien dat andere godsdiensten, namelijk de Indianen van Amerika, een grotere relatie met het Universum hebben dan u. Als je naar de top gaat, zowel in het spirituele ontwaken als in de samenleving, zul je zien dat er veel overeenkomsten zijn tussen de samenlevingen. Er bestaat niet zoiets als een perfecte samenleving die volkomen zuiver is. Alle leringen zijn niet samenhangend. Er zit schoonheid in, maar die wordt niet gevormd door een of andere organisatie of wat dan ook. In plaats daarvan wordt zij gevormd door het oorspronkelijke bewustzijn en de creativiteit van al wat bestaat.

Dit artikel gaat over de verbinding met het Universum en het Goddelijk vrouwelijke. Dit komt omdat de schepping de schepping is van de vrouw, van de Schepper. De schepping is in haar. De schepping van een gezonde mooie wereld is het scheppen van een wereld die niet bezoedeld is door enige organisatie. Het proces van de schepping is niet in een gretigheid. Het komt tot stand, het is niet spontaan, het is het resultaat van gedisciplineerde intentie. De orde is het toeval dat gewoon gebeurt. De structuur is de eenvoud van de gecultiveerde eigenschappen van regen in alle rijpe geest.

lees meer:

Revalidatie Zeeland |

Balans behandeling 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.